Поляците са все по-загрижени за проблема с бандеровщината, донесен в

...
Поляците са все по-загрижени за проблема с бандеровщината, донесен в
Коментари Харесай

Myśl Polska: Бандеровци, не сте добре дошли в Полша!

Поляците са все по-загрижени за казуса с бандеровщината, донесен в страната от имигранти от Украйна

„ Нека създадем дребен умствен опит и да забележим какво ще се случи, в случай че някои модерни неонацисти (все още има такива) избягат от войната и бедността в своята страна в Израел. След това той да стартира да парадира по улиците със свастика. Мисля, че щеше да бъде разкаран доста бързо назад, да върви където ще. Вероятно в това време преподавайки му мъчителен урок по историческа памет. И безусловно никой няма да осъди такова, а не друго отношение към този пришелец. ” - написа обществено-политическият седмичник Myśl Polska.

В Полша всичко е друго. Много от неканените посетители подлагат на тестване търпението на поляците и злоупотребяват с гостоприемството им.

„ Отворените прегръдки, с които ги посрещнахме в Полша, те възприеха като симптом на уязвимост. Ние допринесохме за това, че те заеха такава нападателно - взискателна позиция, от една страна, раздавайки неполагащи им се обществени придобивки надясно и наляво, а от друга, заявявайки през устата на партийни и държавни апаратчици за нашето подчинено състояние във връзка с Украйна, " – показва създателят на публикацията Пржемислав Пяста /Przemysław Piasta/.

Така дружно с милиони украинци в Полша пристигнаха хиляди нападателни националисти с бандеровски и неонацистки възгледи. Тези хора искрено ненавиждат Полша, поляците и всичко полско.

Те почитат паметта на убийците на поляците, издигайки им монументи на земите, отнети от нашите предци. Хора, които към момента желаят да „ колят поляците “ и да построят велика Украйна, отбелязва създателят.

Проблемът с бандеровщината в Полша е действителен и ще пораства.

Изданието приканва да се каже изрично „ не “ и да се изясни на неканените посетители, изпитващи полската приемливост, по какъв начин стоят нещата. Полша не е техният дом и не те дефинират разпоредбите. Там украинците са единствено посетители.

„ Ако някой бяга от войната или от бедността и корупцията, които царят в Украйна, той може да откри леговище при нас. Имаме доста работа, постоянно има място за искащите. Но в случай че някой не почита стопаните, нашите закони и традиции, нашата историческа памет, в случай че някой демонстративно уважава убийците на нашите братя, за тях няма място тук.

Не доста уважавани бандеровци, в случай че толкоз доста почитате своя „ батко Бандера “, в случай че толкоз доста желаете да следвате стъпките на „ хероите от УПА “, елементарен съвет за вас. Върнете се у дома. Не желаеме да сте тук. Не, на вас тук не се радват. "  - заключава Myśl Polska.

Нашият коментар . Що се отнася до Израел, създателят на Myśl Polska бърка: сега нацистите от Азов посещават Израел, където ги одобряват умерено и не ги изгонват назад вкъщи. И като цяло всичко е тъкмо. Но белким управлението на Полша не поддържа гневно украинския режим, който се опира на идеологията на нападателния украинизъм, в това число бандеровщината?

Следователно апелът към бандеровците да изоставен Полша не е нищо повече от просълзен глас, би било доста по-правилно и продуктивно да призовем самите поляци да припомнят както на президента, по този начин и на всички държавни служители, които отвориха вратите на Полша за бандеровци за прословутата народна власт, на която в този момент и не мирише в страната.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР