Полузащитникът Васил Панайотов кара своя 5-и сезон с екипа на

...
Полузащитникът Васил Панайотов кара своя 5-и сезон с екипа на
Коментари Харесай

Васил Панайотов: Показахме, че можем да се надиграваме с Лудогорец в Разград

Полузащитникът Васил Панайотов кара своя 5-и сезон с екипа на Черно море. Този е най-резултатният за него, като след гола против Спартак във варненското дерби, той направи общо 4 на сметката си. Изключително дееспособен през годините в двете етапи на играта, вътрешният полузащитник последователно завоюва уважението на последователите на Черно море, макар че не е артикул на школата на клуба. В изявление за Дарик радио и dsport той показа усещанията си от миналото дерби, както и упованията си за идната среща реванш от шампионата за купата на България против Лудогорец.

В дербито със Спартак вкара четвъртия си гол за сезона. Очертава ли се за теб най-силният ти интервал за Черно море, откогато си в тима?
- Не зная дали е най-силният, само че се усещам добре. В оптимална форма съм, както аз, по този начин и моите съотборници. Щастлив съм, че означих тъкмо в този мач и гол.

Как ти видя от вътрешната страна дербито?

- Получи се същинско дерби и много прекрасен мач за българските стандарти. Беше наслаждение да вземам участие в такова дерби, най-много поради хората, които пристигнаха на стадиона и направиха една страхотна атмосфера. Смятам, че ги задоволихме с играта, която показахме и справедливо спечелихме. Бяхме по-добрият тим от Спартак и ги надиграхме тотално, като изключим едни 10 минути, в които изгубихме централизация.

Идва полуфиналният мач реванш от шампионата за Купата против Лудогорец. С какво Черно море ще бъде по-различен спрямо първия мач на Тича, изгубен с 1-2?

- Надявам се да покажем по-различно лице от първия мач и да сме по-концентрирани във значимите моменти. Знаем, че головете на непознат терен не важат. Ще се опитаме да покажем нашата игра и да върнем единия гол, след което с още повече самочувствие и сили да ги отстраним. Знаем, че сега те са в оптимална форма, само че ние също, тъй че се надявам да се получи един прекрасен мач.

В турнирния дуел на " Хювефарма Арена " през март много се разясняваше твоето изпъждане. Сега отново стъпваш там. Това повече, ще те зареди със същияадреналин да се включиш в мача, или ще те направи една концепция по - обмислен при единоборствата?

- Не мога да съм обмислен. Играя на 100 % постоянно. Този мач към този момент е минало. Видя се, че можем да се надиграваме с Лудогорец на техния стадион. Всичко зависи от нас. Излизаме с високо вдигнати глави след една положителна серия от мачове, която имаме.

Веднага след мача за купата се хвърляте в срещите от топ 6. Как виждаш програмата на Черно море и редно ли е съгласно теб да се играят единствено 5 срещи?
- Не мога да разясня какъв брой мача е редно да се играят. Да, в действителност предстоят най-важните срещи в шампионата. Хубаво е, че се намираме в позитивна серия и ще се опитваме да се надиграваме с всички. Надявам се с футболни достолепия да се преборим да сме по-напред в класирането. Мисля, че нашият тим има този късмет и заслужава предвид на това, което демонстрираме в последните кръгове.

Мираж ли е 3-ото място и какво си пожелаваш в края на сезона?
- Според мен не е мираж, тъй като разликата в точките е дребна. Пожелавам си да продължим тази положителна серия, в която се намираме. Надявам се нашият колектив да реализира един прекрасен резултат този сезон. Отбборът заслужава да покаже това лице и в Европа, само че всичко си зависи от нас. ще дадем всичко от себе си, с цел да го реализираме.

Чуйте цялото изявление с Васил Панайотов в приложения звуков файл.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР