Полузащитникът на ЦСКА Джонатан Линдсет разкри, че е получавал смъртни

...
Полузащитникът на ЦСКА Джонатан Линдсет разкри, че е получавал смъртни
Коментари Харесай

Фенове на Левски пак си показаха рогата - заплашили играч на ЦСКА със смърт!

Полузащитникът на ЦСКА Джонатан Линдсет разкри, че е получавал смъртни закани след изявлението си, че " Левски " не е кандидат за купата. Норвежецът приказва за разликата сред почитателите в България и Норвегия.

" Има огромна разлика сред футболната просвета на двете страни. В България хората идват на борба. Носят страстите си оттатък телата си. Чуват се освирквания непрекъснато. Замеряли са ме със запалки. Не е ужасно. Хубаво е да усещаш напън, можеше и да е по-голям “, съобщи Линдсет пред Discovery.

" Бях определен за състезател на кръга след гол против Арда. След това имаше конференция. Някой попита дали " Левски " е съперник за купата. Казах, че са ни съперници, само че не могат да се борят за купата. Тогава ме назоваха фермер и ми отправяха смъртни закани “, продължи норвежецът.

Реално Линдсет споделя истината. Въпреки дитирамбите на сериозния тим на " сините ", който бил изработен от Станимир Стоилов, те са още веднъж на рекордна разлика от " алените ". Вероятно обаче това се харесва на почитателите им, тъй като не престават да заплашват.

Линдсет показа и желанието си да заиграе в националния тим на Норвегия: " Разбира се, че бих желал да съм част от националния тим. Ако ми се обадят, няма подозрение, че ще отида. Това е огромната ми цел ", сподели полузащитникът на " алените ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР