На българския национален празник излиза новата песен на Устата Джакпота

...
На българския национален празник излиза новата песен на Устата Джакпота
Коментари Харесай

Устата написа хит за националния празник на България

На българския народен празник излиза новата ария на Устата „ Джакпота или Ботев “, която той написа за един ден. „ За първи път върша ария, в която се пее за болежка, обич и удивление “, показа изпълнителят пред „ Телеграф “.

Идеята на Иван Динев била да снима клипа към песента за целия месец, до момента в който обикаля едни от най-красивите и носещи история места в България.

„ Направихме клипа за няколко дни вместо месец. Текста го написах на един мирис вечерта на 23 март след визитата ми в Брацигово и още няколко места, които ме въодушевиха “, споделя самият реализатор. Тъй като планът носи доста история в себе си, той ще излезе на един от най-хубавите ни празници на 6 май – Гергьовден.

Устата има доста обичани места в родината ни и с клипа си той ни припомня за тях. „ Обиколих някои от най-важните паметници в страната ни, свързани с „ Джакпота или Ботев “, споделя той.

„ В песента са преплетени задачите и концепциите на революционерите с това, което се сблъскваме сега като страна. Нещо като родината против страната. Връх Околчица бе последното място, което посетихме, непрекъснато имаше доста занимателни моменти. Това е ария не за разцепление, а в противен случай, тъкмо противоположното “, добавя артистът.

A post shared by Ivan Dinev Ustata (@ivan_dinev_ustata)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР