Полузащитникът на ЦСКА Амос Юга твърди, че е бил наречен

...
Полузащитникът на ЦСКА Амос Юга твърди, че е бил наречен
Коментари Харесай

Амос Юга: Станислав Манолев ме нарече "маймуна"

Полузащитникът на ЦСКА Амос Юга твърди, че е бил наименуван " маймуна " от футболиста на " Пирин " Станислав Манолев по време на срещата сред двата отбора на " Българска войска ".

" След аления картон, който той получи, стартира да наскърбява Тибо Вион. Казах му, че всичко е свършило и да продължаваме. Той беше изневерен и ми сподели " маймуна ". Попитах го какво сподели и той повтори няколко пъти " маймуна ". Каза го ясно. Мисля, че всички длъжностни лица го чуха. Техният треньор сподели, че не го е чул. Не е моя работа да споделям дали би трябвало да го санкционират. Манолев е прочут футболист, играл е в чужбина, само че е неприемливо да ни наскърбява на расова основа. Аз съм на правилото, че има Господ и той гледа ", сподели Юга след мача, извоюван от " армейците " с 1:0.

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е отчаян от държанието на Манолев.

Снимка: Lap.bg

" Разправията с Манолев?! Крайно съм отчаян от него, тъй като отиваме в крайни неща, които нямат място на терена. Това е расизъм. Няма маймуни на терена. Споменавам го, тъй като чух и видях какво става на терена. Нужно ли е това да става? Спортсменството е преди всичко. "

" Трябва да има настъпателност на терена, само че в последна сметка решенията ги взима съдията. Всеки желае да побеждава. Но не мога да кажа, че ми става прелестно, когато чух Манолев да наскърбява наш играч. Това е липса на просвета и възпитание”, разяснява Младенов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР