Полузащитникът на Тотнъм и Англия Деле Али е бил обран

...
Полузащитникът на Тотнъм и Англия Деле Али е бил обран
Коментари Харесай

Ограбиха и заплашиха с нож полузащитник на Тотнъм

Полузащитникът на Тотнъм и Англия Деле Али е бил обран и застрашен с нож в дома си в северен Лондон в ранните часове на сряда, като крадците отмъкнали скъпи бумаги на стойност стотици хиляди паунда.

Според информациите, 24-годишният футболист и осиновеният му брат Хари Хикфорд потърпевши в случая, при който двама мъже с ножове нахлули в дома на играча в Барнет и ги заплашили.
 “Двама мъже нахлули в частната благосъстоятелност и откраднали скъпоценни предмети, в това число часовници, преди да избягат. Двама души в частната благосъстоятелност получили леки лицеви пострадвания след нападението. Нямат потребност от здравна помощ. Няма задържани – следствието продължава да тече”, съобщи локалната полиция, представена от “Мирър”.

Thank you for all the messages. Horrible experience but we’re all okay now. Appreciate the support.
— Dele (@dele_official) May 13, 2020 Приятелките на Али и Хикфорд, както и техен другар, също били в къщата сега на случая, като съгласно информациите играели карти, когато крадците нахлули в дома. „ Благодаря ви за известията. Неприятен случай, само че всички сме добре в този момент. Оценявам поддръжката ви “, написа Али в Twitter. Той би трябвало да възобнови тренировки с Тотнъм идната седмица преди възможен рестарт на сезона във Висшата лига през юни след пандемията от ковид.

БГНЕС
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР