Полузащитникът на Славия Чунг Тханг Нгуен До е оптимист за

...
Полузащитникът на Славия Чунг Тханг Нгуен До е оптимист за
Коментари Харесай

Чунг Нгуен До: В края много се уморихме

Полузащитникът на Славия Чунг Тханг Нгуен До е оптимист за последния мач на 2022 с и чака победа. Въпреки провалянето с 0:4 нощес, младият техничар съобщи, че българските юноши са пробвали да играят добър футбол, само че грешките и умората са оказали решаващо въздействие за крайния резултат.

“Имахме една цел и тя беше да играем футбол. Много съм удовлетворен от всички. Опитахме се да играем футбол, по тази причина се получиха и неточности. Като цяло поради това станаха и головете в нашата врата, тъй като се опитахме да създадем красива игра ”, сподели Чунг Нгуен До пред камерата на Българска национална телевизия след втория мач на отбора ни на шампионата за юноши до 17 години.
 Йордан Петков: Играхме превъзходен футбол, колкото и налудничаво да звучи Йордан Петков: Играхме превъзходен футбол, колкото и налудничаво да звучи
" Аз поемам виновността за един от головете. В края капнахме, нямаше ги към този момент физическите сили. Добре готови сме, само че с тичахме доста и това не ни оказа помощ. Изморихме се в края ”, показа халфът.
 Асен Митков: Ще се опитаме непременно да победим Полша Асен Митков: Ще се опитаме непременно да победим Полша
" Срещу ще излезем да играем хубав футбол, хубава игра и играем за популярност. И да покажем на, че сме си заслужили мястото на Европейското състезание, добави младият футболист.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР