Полузащитникът на Рома Даниеле де Роси коментира успехът на тима

...
Полузащитникът на Рома Даниеле де Роси коментира успехът на тима
Коментари Харесай

Даниеле де Роси: Имаме още една крачка до финала, чудото се случи

Полузащитникът на Рома Даниеле де Роси разяснява триумфът на отбора с 3:0 над Барселона в 1/4-финален мач-реванш от Шампионска лига, който класира отбора на полуфиналите в конкуренцията.

"Това беше успех на целия тим, необикновено е. Сега би трябвало да създадем идната крачка, а не да приказваме, че сме на полуфинал и сме постигнали максимума, нямам доверие, че сме го достигнали ", разяснява сърцатият халф, който означи втория гол в дуела от дузпа.

"Знаехме, че ще е мъчно и комплицирано, само че си повярвахме. Първият мач ни сподели, че Барселона играе отличен футбол, само че не както преди няколко години. Вкарахме си и два автогола, имаше и няколко съмнителни обстановки, знаехме, че резултатът не трябваше да е 4:1. Заслугата за класирането е на треньора за това 3:0, той измисли тактиката, вкара ни я в главите и сътворихме чудото ", добави той.

"Това сигурно ми е един от най-щастливите дни в Рома. Бях разчувстван, откакто видях почитателите преди мача, споделих на съотборниците ми, че в случай че те имат вяра в нас, ние може да създадем чудото, а то се случи ", сподели още Де Роси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР