Полузащитникът на Мейсън се надява тимът да се поздрави с

...
Полузащитникът на Мейсън се надява тимът да се поздрави с
Коментари Харесай

Мейсън Маунт: Време е за реванш за Челси на стадион Уембли

Полузащитникът на Мейсън се надява отборът да се поздрави с триумф във финала на шампионата за на Футболната асоциация на () на стадион „ Уембли “ против. Двубоят ще се организира на 14 май. Маунт се разписа при успеха с 2:0 над на полуфиналите в неделя. Откакто победи през 2018-а, с цел да завоюва ФА Къп, Челси записа провали от и в последните две години, а в шампионата за Купата на лигата в Англия претърпя провали от Ливърпул след дузпи през февруари и от през 2019-а.

„ Определено е време да спечелим край на „ Уембли “. Аз персонално имам пет изгубени финала на този стадион “, съобщи Мейсън Маунт, който три пъти е финалист във вътрешните шампионати на Англия след сезон 2019/2020. 23-годишният англичанин бе част и от националния отбор на родината си, който загуби от Италия във финала на Евро 2020, а преди този момент играеше чартърен в Дарби Каунти, когато отборът загуби от Астън Вила в плейофите в Чемпиъншип през май 2019-а.

„ Използвахме дуела с Кристъл Палас като мотивация още веднъж да се върнем към успехите след отпадането ни от Реал Мадрид в Шампионската лига. Беше доста сложен мач. Те го направиха сложен за нас. Начинът, по който се представихме, демонстрира характера ни “, разяснява още Мейсън Маунт. „ Сега би трябвало да се настроим за финала. Време е за реванш “, добави Маунт.

Едва за повторно едни и същи два отбора ще спорят за трофеите във ФА Къпи Купата на Лигата в един сезон след Арсенал и Шефилд Уензди през 1993 година. Мениджърът на Челси Томас Тухел съобщи, че миналата седмица е била доста тежка и във физическо, и в психическо отношение. „ Не беше елементарно, тъй като изиграхме три мача в три разнообразни шампионата. Контролирахме дуела. Представихме се доста съществено. Радвам се, че още веднъж ще играем във финала на ФА Къп. Не мога да съм по-развълнуван и горделив, тъй като това е голяма конкуренция. Ще сме подготвени за конфликта за трофея “, даде обещание Тухел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР