Полузащитникът на Ливърпул Филипе Коутиньо е отправил огромна молба към

...
Полузащитникът на Ливърпул Филипе Коутиньо е отправил огромна молба към
Коментари Харесай

Коутиньо: Моля ви, не ме продавайте на ПСЖ

Полузащитникът на Ливърпул Филипе Коутиньо е отправил голяма молба към управлението на „ алените “. Бразилецът е помолил шефовете си да не договарят с други клубове с изключение на Барселона по отношение на възможен негов трансфер през зимната пауза.

Коутиньо е цел номер 1 за „ каталунците “, които се провалиха в опитите си да го привлекат през лятото, само че ще се пробват още веднъж през зимния трансферен прозорец.

Надежда за това им дава самият футболист, който желае да премине точно на „ Камп Ноу “ и на никое място другаде.

Продължава флиртът сред Коу и Барса

В последните седмици се заприказва, че в битката за подписа му ще се включи Пари Сен Жермен, та даже и Реал Мадрид. Коутиньо обаче е бил безапелационен, че не желае актуалният му клуб да води договаряния с други тимове, в случай че това не е Барселона.

Не е ясно обаче по какъв начин ще реагират от Ливърпул на прищявките на своя футболист. Не е изключено „ алените “ да стартират паралелни договаряния за Коутиньо и да предпочетат по-изгодната финансово оферта.

Почти несъмнено е, че бразилецът ще напусне „ Анфийлд “, в случай че не през зимата, то през летния трансферен прозорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР