Полузащитникът на Ливърпул Емре Джан е дал устно уверение на

...
Полузащитникът на Ливърпул Емре Джан е дал устно уверение на
Коментари Харесай

Емре Джан дал мъжка дума на Ювентус

Полузащитникът на Ливърпул Емре Джан е дал устно увещание на Ювентус, че ще подпише с тях след края на сезона, твърди „ Калчомеркато”.

Както е известно, договорът на 24-годишният футболист с „ червените” изтича в края на сезона, а все още няма и минимален намек, че той би могъл да го възобнови. Макар в обществените си изяви по тематиката Джан да не изключи сходна развръзка, с всеки минал ден тя наподобява все по-малко евентуална.

Контузията вади от игра Джан до края на сезона

От Юве към този момент няколко пъти подканиха намерено футболиста да направи изказване за бъдещите си проекти. Според „ Калчомеркато” Джан е уверил управлението на италианския първенец, че ще парафира с тях незабавно щом контрактът му с Ливърпул завърши.

Това не понижава желанието на Юве оформи писмено нещата и най-накрая да направи публично изказване по случая. „ Старата госпожа” се тормози от конкуренция, защото се твърди, че Реал Мадрид и Манчестър Сити също демонстрират интерес към немския национал.

Емре Джан: Очевидно не сбърках, като напуснах Байерн

Ювентус възнамерява да притегли най-малко двама играчи за полузащитата през лятото, а на Апенините смятат, че бюджетът им не е прекомерно сериозен. Затова в случай че клубът уреди Джан като свободен сътрудник, то би имал надалеч повече благоприятни условия в издирването на другото уместно попълнение.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР