Полузащитникът на Ливърпул Алекс Окслейд-Чембърлейн отново ще бъде извън терените

...
Полузащитникът на Ливърпул Алекс Окслейд-Чембърлейн отново ще бъде извън терените
Коментари Харесай

Контузията Алекс Окслейд-Чембърлейн е сериозна

Полузащитникът на Ливърпул Алекс Окслейд-Чембърлейн още веднъж ще бъде отвън терените известно време поради травма и ще пропусне началото на новия сезон, оповестиха от клуба.

28-годишният британски национал получи контузия в подколянното сухожилие по време на успеха на Ливърпул с 2:0 над Кристъл Палас на 15 юли.

Мениджърът Юрген Клоп сподели, че травмата на Окслейд-Чембърлейн е сериозна, само че няма да се наложи интервенция. Той не посочи какъв брой време ще отнеме възобновяване.

" С Окслейд това ще отнеме повече време. Това е сериозна травма на подколянното сухожилие. Но това е сухожилие и всички ние ненавиждаме тази дума, ненавиждаме травмите, само че по този начин или другояче се случва понякога ", сподели мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп пред клубния уебсайт.

Вратарят Куивин Келъхър ще бъде отвън терените 2-3 седмици поради контузия, която получи по време на мачовете за Ирландия през юни.

" Да, той усети болки след мачовете за Ирландия, лекарите там, му споделиха, че е добре и ще бъде на линия след ваканцията. Той се върна и на първата подготовка усети още веднъж болки. Мина прегледи и не беше добре, тъй че мисля, че ще бъде още две, три седмици отвън терените ", сподели Юрген Клоп.
 Клоп: Боби Фирмино е сърцето и душата на Ливърпул
Клоп: Боби Фирмино е сърцето и душата на Ливърпул

Договорът на Фирмино с британския клуб е до 2023 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР