Полузащитникът на Левски Андриан Краев сподели, че сините“ съжаляват за

...
Полузащитникът на Левски Андриан Краев сподели, че сините“ съжаляват за
Коментари Харесай

Краев: Изпълнихме игровия план, трябва да подкрепим Попето за пропуска

Полузащитникът на Левски Андриан Краев показа, че „ сините “ съжаляват за изпусната победа против ЦСКА в дербито от 26-ия кръг на efbet Лига. Той е безапелационен, че всеки изпуска дузпа и би трябвало да се застане зад Ивелин Попов. Именно някогашният капитан на националния тим не съумя да преодолее Густаво Бусато от бялата точка минутка преди края.

„ Разбира се, че съжаляваме доста. Трябва всички да застанем зад Ивелин Попов. Един от водачите на тима. Кой ли не изпусна дузпа от нашия тим този сезон? Съжаляваме доста, заслужавахме повече успеха “, сподели Краев.

„ Мисля, че изпълнихме игровия проект. Стояхме доста добре в отбрана. Не мога да се сетя за една обстановка пред нашата врата. Мисля, че се справихме сносно “, добави той.

„ Знаехме, че те ще играят под по-голямо напрежение. Борят се за купата. Бяхме подготвени за това, използвахме го и скърбя, че не спечелихме “.

„ През целия мач владеехме топката, не мога да кажа, че доминирахме, само че мисля, че имахме превес. Второто полувреме можехме да натиснем повече “.

„ Вярвам, несъмнено, че можем да стигнем до Европа, даваме всичко от себе си и се надявам да го реализираме “, сподели още футболистът на Левски.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР