Полузащитникът на Челси Сеск Фабрегас засипа с комплименти капитана на

...
Полузащитникът на Челси Сеск Фабрегас засипа с комплименти капитана на
Коментари Харесай

Фабрегас: Иниеста може да играе още много години

Полузащитникът на Челси Сеск Фабрегас засипа с похвали капитана на Барселона преди конфликта от осминафиналите на Шампионската лига. Футболистът на "сините " съобщи, че възрастта на някогашния му съотборник в каталунския гранд не от толкоз огромно значение, спрямо качествата, които има. Иниеста е на 33 година и Барселона към този момент откри негов заместител в лицето на Филипе Коутиньо.

Барселона подвигна всички за гостуването на Челси

Бразилецът обаче няма право да играе в ШЛ, защото към този момент има записани минути с фланелката на Ливърпул. Затова Ернесто Валверде ще разчита главно на качествата и опита на Иниеста в срещите от шампионата.

"Той към момента е доста добър. Щом има подобен гений и класа, може да играе още доста години. Разбира се, физическото положение на футболиста е доста значимо, изключително в днешно време. Когато имаш сходни качества и притежаваш просветеност, те компенсират неналичието на издръжливост ", сподели Фабрегас.

Барселона няма никакво желание да се разделя с Иниеста

"Той е единствено три години по-възрастен от мен. Играхме дружно в националния отбор на Испания до 21 година. Никога не съм го виждал, като мой кумир, тъй като постоянно сме играли дружно. Виждам го като мой съотборник. Той е човек, който доста почитам ", добави футболистът на "сините ".

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР