Полузащитникът на Бетис Набил Фекир ще пропусне мача за Купата

...
Полузащитникът на Бетис Набил Фекир ще пропусне мача за Купата
Коментари Харесай

Бетис без Фекир в мача за Купата срещу Осасуна

Полузащитникът на Бетис Набил Фекир ще пропусне мача за Купата на Краля против Осасуна и даже може да отсъства за по-дълго време, съобщи старши треньорът на андалусийци Мануел Пелегрини. „ Фекир има леко скъсване в прасеца си. Той няма да бъде разполагаем за мача на следващия ден. Ще забележим по какъв начин ще се развие обстановката при него от тук нататък. Не можем да кажем доста сега, какъв брой седмици ще отсъства, само че сигурно пропуща утрешния дуел “, сподели Пелегрини.

Бетис играе против Осасуна в 1/8-финалите на конкуренцията в сряда. Следващият мач на отбора е посещение на Еспаньол в Ла Лига три дни по-късно. Френският национал Фекир, който не попадна в състава на селекционера Дидие Дешан за Световното състезание в Катар, получи травмата предишния четвъртък в полуфинала за Суперкупата на Испания против Барселона в Рияд.

Той осъществя изравнителен гол в 77-та минута, само че напусна терена в края на постоянното време. Бетис отстъпи след това с дузпи след две продължения по 15 минути. Пелегрини добави, че андалусийци ще бъдат още без титулярния си вратар Руи Силва, който има „ лека мускулна болежка “, и нападателя Хуанми, който е с „ минимална болежка след интервенцията на глезена “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР