Полузащитникът на Бешикташ Миралем Пянич говори за представянето си в

...
Полузащитникът на Бешикташ Миралем Пянич говори за представянето си в
Коментари Харесай

Пянич: Искам да се завърна в Италия

Полузащитникът на Бешикташ Миралем Пянич приказва за представянето си в турския клуб и призна, че желае да се върне в Серия А. Правата върху играча принадлежат на Барселона.

" Истанбул е добър за живеене град, като се изключи трафика, само че не изпускам от взор Италия, това е моят втори дом. Липсва ми и желая да се върна. Отпадането на Италия от Световното състезание ме порази. Аз съм италианец по душа.

Имах контакти с Ювентус, само че най-после нищо не се получи поради финансови аргументи. За мен обаче парите не са значими. Бих желал да бъда значима част от даден план и още веднъж да печеля Скудетото. Имам апетит, опит и съвсем 700 мача. Мога да си слагам огромни цели, нали?
 Пянич отхвърли за скандал с Ивайло Петев
Пянич отхвърли за скандал с Ивайло Петев

" Двамата взехме решение да не играя против Украйна "

Не можех да продължа да работя с Роналд Куман. Той беше непочтителен. Жоан Лапорта направи превъзходен избор, назначавайки Шави. Сега колективът е мощен и обединен, като всеки знае какво би трябвало да направи. Маурицио Сари е вманиачен по футбола и е топ треньор. Имаше обаче една неточност.

Станах луд в броя докосвания на мач - 150, и забравих за моя жанр на игра. Уважавам Масимилиано Алегри като ментор и още повече като човек. Лудост е да го критикуваш. Мисля, че той е верния човек за Ювентус и резултатите демонстрират, че той прави добра работа ", съобщи Пянич.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР