Полузащитникът на Барселона Иван Ракитич призна, че един ден иска

...
Полузащитникът на Барселона Иван Ракитич призна, че един ден иска
Коментари Харесай

Ракитич: Луис Енрике много ще ми липсва!

Полузащитникът на Барселона Иван Ракитич призна, че един ден желае още веднъж да работи с някогашните си треньори Луис Енрике и Унай Емери.

"Разбира се, че още веднъж бих желал да работя с тях. Те бяха фундаментални хора в моя път на развиване и доста си наподобяват, тъй като са луди по футбола и в никакъв случай не обичат да губят. Дори при игра със стъклени топчета ", разяснява хърватинът.

"Напускането на Луис Енрике доста огромна загуба за Барселона. Той сподели огромен интерес и религия в мен, когато ме взе в клуба. Даде ми убеденост през последните три сезона ", добави Ракитич пред Sportsman's Club.

Той приказва и за лятото на 2010 година, когато още играе за Шалке: "Новината за идването на Раул ми се стори като смешка. Запитах се за какво най-великият състезател в историята на Реал ще идва да играе тук ".

"За мен беше голяма горделивост да играя с него. Той имаше искра в очите, който те караше да си кажеш, че този човек надушва успеха и знае по какъв начин да я реализира. Не беше изненада, че с него в редиците си достигнахме до полуфиналите на Шампионската лига ", приключи Ракитич.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР