Полузащитникът на Барселона Гави коментира минималната победа на тима си

...
Полузащитникът на Барселона Гави коментира минималната победа на тима си
Коментари Харесай

Гави: Опитвам се да давам всичко от себе си за отбора и да правя всичко, което треньорът ми поиска

Полузащитникът на Барселона Гави разяснява минималната победа на отбора си над Жирона с 1:0. 

„ Беше сложна победа и извоюваните три точки са доста значими за нас. Треньорът Чави ни споделя, че би трябвало да създадем най-важното нещо - да запазим вратата си суха и головете ще дойдат сами. Това е, което се опитваме да създадем. Опитвам се да давам всичко от себе си за тима и да върша всичко, което треньорът ми изиска ”, разяснява футболистът на Барселона, представен от испанския уебсайт Sport.es.

Освен за мача Гави приказва и за представянето на съотборника си Педри, който влезе на пожар като запаса в 26-ата минута на мястото на контузилия се Усман Дембеле и означи създател на единственото попадение мача в 61-ата минута:

“Педри през днешния ден се оправи ужасно. Той е страховит състезател, всеки знае това и аз съм доста удовлетворен от маркирания му гол “.

С триумфа каталунците събраха 47 точки и усилиха преднината си пред безконечния противник Реал Мадрид на 6 точки, която има възможност да се резервира и след края на кръга, тъй като в утрешния мач “белият балет ” излиза против един от най-коравите тимове в Ла Лига точи сезон - Реал Сосиедад.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР