Полузащитникът на Барселона Андре Гомеш е изразил желание пред клуба

...
Полузащитникът на Барселона Андре Гомеш е изразил желание пред клуба
Коментари Харесай

Скъп халф на Барса пожела да бъде продаден

Полузащитникът на Барселона Андре Гомеш е изразил предпочитание пред клуба да бъде продаден след края на сезона, твърди „ Мундо Депортиво”.

Очевидно португалският национал се е уморил от отрицателното отношение на почитателите и неналичието на игрови минути. 24-годишният някогашен ас на Валенсия мина на „ Камп Ноу” през лятото на 2016 година против съвсем 60 милиона евро (35 милиона евро твърда сума и 20 милиона под формата на бонуси). Тогава „ блаугранас” сметнаха, че са създали същински удар, защото отмъкнаха играча под носа на огромния зложелател Реал Мадрид.

Гомеш в никакъв миг не съумя да убеди критици и почитатели, че заслужава мястото си в Барса. Неведнъж в изявленията футболистът призна за компликациите си, като разкри, че се опасява да напуща дома си.

През сегашния сезон футболистът записа едвам 4 мача като титуляр за Барселона в Ла Лига, а общо в двете си година записа 75 участия. Говори се, че Манчестър Юнайтед и Ювентус демонстрират интерес към него, а съгласно испанския вестник „ АС” Гомеш избира да заиграе в италианския гранд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР