Полузащитникът Греъм Кери все пак ще се върне в ,

...
Полузащитникът Греъм Кери все пак ще се върне в ,
Коментари Харесай

Младенов посочи приключи ли Кери с ЦСКА и ще бъде ли продаден Кайседо

Полузащитникът Греъм Кери въпреки всичко ще се върне в , а не е " завършил с клуба ", каквато информация се появи. Това удостовери треньорът на " алените " . Той показа, че при доста добра оферта клубът може да се раздели и с голмайстора си .
Както е известно, Кери е обезпокоен и разконцентриран напоследък поради здравословни проблеми на брачната половинка му. В началото на месеца той даже напусна България и се върна в родината си, с цел да е по-близо до нея.
" Той има контракт, който би трябвало да си извърши. Ще се беседва с него през това време, само че получаваме положителни вести за фамилията му. Надявам се той да се причисли към ЦСКА по време на подготовката и да е в положително въодушевление ", съобщи Младенов пред " Нова ".
" Кайседо е голмайсторът ни и разгадавам извънредно доста на него. Ако пристигна някакво извънземно предложение за него, което устройва ЦСКА, за какво да не се разделим с него? На този стадий обаче няма подобен вид и той остава. Ще разгадавам на двамата напролет ", разясни треньорът.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР