Полуголи жени демонстрираха пред руското посолство в естонската столица Талин

...
Полуголи жени демонстрираха пред руското посолство в естонската столица Талин
Коментари Харесай

Полуголи жени в Талин протестираха срещу изнасилванията на украинки

Полуголи дами демонстрираха пред съветското посолство в естонската столица Талин в мощно впечатляваща изява, която има за цел да притегли вниманието към закононарушенията на съветски бойци против дами и деца в Украйна.

Все повече дами алармират, че са били изнасилени в Украйна. Демонстрациите против съветската експанзия в Източна Европа продължиха трети следващ ден. Посланието на уредниците на митинга беше:
 Студенти публицисти в Русия са изправени на съд - това можеше да сме ние 12 апр 2022 | Днес редакторите на водещия съветски студентски новинарски уебсайт DOXA биват изправени пред съда. Тяхното закононарушение?...
„ Руските бойци изнасилват и убиват почтени дами и деца в Украйна. Хората, които поддържат тази война, също поддържат военните закононарушения и убийствата и също са съучастници. Това е нашето обръщение към последователите на режима на Путин - в Русия, Естония и на всички места “.

В понеделник към 10 антивоенни деятели стачкуваха пред немското посолство. Целта на изявата, която изобразява жертвите на войната в Буча, беше да подтикне Германия и други европейски страни да одобряват по-твърда линия с Русия, в това число и Берлин да се откаже от доставките на съветски газ.

Във вторник към дузина стачкуващи се събраха покрай унгарското посолство в Талин, носещи противогази, с цел да стачкуват против Унгария за това, че продължава да купува газ от Русия и по този начин да финансира съветската военна машина и войната в Украйна.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР