Получаването на отрицателна обратна връзка за нещо, което ви интересува,

...
Получаването на отрицателна обратна връзка за нещо, което ви интересува,
Коментари Харесай

Бъдещата майка ужасена от отговора на татко с две думи на нейния избор на име за бебе

Получаването на негативна противоположна връзка за нещо, което ви интересува, в никакъв случай не е прелестно възприятие.

Една майка- бъдещата жена беше разчувствана да каже на фамилията си бебешкото име, което бе избрала за щерка си, и остана ужасена, когато татко й даде разочароващ отговор от две думи, който я накара да се „ нарани “. Жената сподели, че тя и брачният партньор й са обмисляли „ доста “ името на щерка си и в последна сметка са се спрели на Зоуи, която и двамата обичат „ толкоз доста по разнообразни аргументи “.

Въпреки това, когато пристигна моментът разгласи името на фамилията й, бащата на дамата отговори единствено с две думи, преди да признае, че не го харесва - " О, не ".

В обява в Reddit обезсърчената майка сподели: „ Казах на татко ми по какъв начин планираме да кръстим щерка си – Зоуи – която би трябвало да се появи това лято. Не беше обсъждане или искане на мнението му, просто му казахме го обмислих какво е, откакто го обмислих доста. Съпругът ми и аз го обичаме толкоз доста по разнообразни аргументи.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР