Полският нападател Роберт Левандовски може да бъде наказан с 3,6

...
Полският нападател Роберт Левандовски може да бъде наказан с 3,6
Коментари Харесай

Глоба от 3,6 милиона евро грози Левандовски

Полският нападател Роберт Левандовски може да бъде осъден с 3,6 милиона евро, в случай че не се яви на първата среща и надлежно - подготовка на Байерн на 12 юли. Въпреки че към момента има контракт до 2023 година, нападателят отхвърля да играе за Байерн. След осем години в клуба той желае трансфер в Барселона.

Преди няколко дни полякът остави мистериозно известие в Instagram: " Не поглеждайте обратно, с изключение на с цел да гледате хубав пейзаж. " Снимка, направена по време на почивката му в Майорка.

Байерн отхвърли три предложения на каталунския клуб. Последната - 50 милиона, в това число 10 милиона под формата на бонуси, което предизвика гневната реакция на 33-годишния поляк, който може да не се яви на срещата на целия баварски отбор на 12 юли.

Баварците също отвърнаха с предизвестие. Според немската телевизия Sport1 Левандовски е бил застрашен с рекордната санкция, в случай че не пристигна на подготовка, отбелязва " Труд ".

Треньорът на Барселона Шави и Левандовски се срещнаха неотдавна в клуб в Ибиса. Според немския ежедневник " Билд " двамата са разискали детайлности към прехвърлянето на играча.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР