Полският музей Форт Герхард отправи странна молба към посетителите си.

...
Полският музей Форт Герхард отправи странна молба към посетителите си.
Коментари Харесай

Музей с молба към посетителите: Моля, въздържайте се от секс

Полският музей Форт Герхард насочи странна молба към посетителите си.

Културната институция, която се намира в крайбрежния град Швиноуйшче, ги прикани да се въздържат да вършат секс по време на визитата си в музея.

Смята се, че причина за този апел са три обособени случая в границите на месец, при които двойки вършат секс по коридорите на музея. Те са документирани от системата му за видеонаблюдение.

В обществените канали на музея управлението му оповестява, че посетителите са били общително помолени да се въздържат от ars amandi (изкуството на любовта) в постройката му.

В закачлив, само че безапелационен звук обявата продължава: „ Молим нашите влюбени посетители да проявят схващане. Повечето от експонатите в нашия музей са отпреди доста години и са привикнали със напълно други морални правила – консервативни, даже ортодоксални и въздържани. Нека не ги излагаме на стеснение. “

Форт Герхард се обитава в пруска цитадела от 19 век. Експонатите му варират от „ времената на Фридрих Велики до края на Студената война “.
View this post on Instagram
A post shared by Fort Gerharda Świnoujście (@fort_gerharda)

Сексът на публични места е неразрешен в Полша, а нарушителите на възбраната биват арестувани, осъждани условно или глобявани с 1500 злоти (около 315 евро).
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР