Половото и интелектуалното съзряване на индивида са дълбоко свързани процеси

...
Половото и интелектуалното съзряване на индивида са дълбоко свързани процеси
Коментари Харесай

Педерасти, сър!

Половото и интелектуалното съзряване на индивида са надълбоко свързани процеси – при единия ти пораства пишката, а при втория мисловният напредък би трябвало да доближи величина, задоволителна за обработка на нови хрумвания и функционалности. Нестандартното полово държание се възвисява с цветовете на дъгата по време на гей прайдовете за правата на лесбийки, хомосексуалисти, бисексуални и транссексуални. Абнормалното мисловно държание се показва на 9 май с противните жълто-оранжеви краски на сплескан колорадски бръмбар в така наречен Поход на безсмъртния полк.

Съвсем незаслужено заради публично късогледство назовават тези с червилата и перуките „ противоположни “, до момента в който същинските сбърканяци са другите – тези с черно-белите снимчици на жалки шумкари и руски знаменца със сърп и чук. Хомосексуалността е изключена от листата на болесттите в далечната към този момент 1992 година, обаче Тедрос Гебрейесус може без да се бави да попълни листата, като включи на нейно място в регистъра на чумите болшевизма, путинизма и съветофилията.

Сексуалните други възможности са обществено възможни – в последна сметка изборът да лапаш члена на прител и приятел в живота е изконно човешко право съгласно Конституцията и Европейската спогодба за главните свободи. Когато обаче обществено лигавиш провисналото пишле на низък всеобщ палач и колосален деспот и предостатъчно мъркаш, до момента в който ближеш насраните задници на прислужниците му, подлежиш на незабавно лекуване в името на публичното здраве. Ако се постанова – принудително.

Докато Наталия Кобилкина и Ангел Джамбазки се схванат дали третият пол съществува, или е соросоидна небивалица, целяща да наруши консервативните полезности на биещия жена си домакински пияч, Безсмъртният полк ни открива доста повече. Нов биологичен тип, изчезналото звено сред индивида и маймуната, двоякостта на битието, олицетворено в раззиналите, вмирисани на чесън безъби усти на малоумниците с георгиевски лентички.

Популярният съветски публицист Александър Невзоров сподели преди време в ефира на радио „ Ехото на Москва “, че концепцията за марша на путлеропитеци с лентички действително е на Третия Райх, на окултния му институт „ Наследството на предците “. Под диктовката на фашизоидната хунта в Кремъл шестват безмозъчни зомбита и душевни педерасти, претендиращи за битка с надигащия глава нацизъм. Под ракетите на орките в Мариупол, Киев и Одеса по подигравка на ориста обаче загивати оживели от кафявите лапи на Хитлер и Холокоста. Като 96-годишния Борис Романченко, минал през Бyхенвалд, Мителбау-Дора, Пенемюнде и Беpген-Белзен, премахнат от уродите със свастиката „ Z “ в Харков.

Вижте единствено имената на дейни уредници на позорното дефиле на морално импотентните и мозъчно противоположните - Българският антифашистки съюз, Национално придвижване „ Русофили “, Федерацията за другарство с народите на Русия и Оперативно-наблюдателно дело, Съюзът на ветераните от войните на България, Фондацията „ Устойчиво развиване за България “, Координационнният съвет на съветските съотечественици в България, Федерация „ Съюз на съотечествениците “, Сдружение „ Александър Невски “, Форум „ България-Русия “, Национално съдружие „ Заедно с Русия “, Движение „ Че Гевара “ – България. Както е споделил икономът на лорд Джон, запитан за какво участниците в прайда подвигат толкоз звук: „ Педерасти, сър! “
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР