Половинката на вратаря на "Манчестър Юнайтед" Давид де Хеа -

...
Половинката на вратаря на "Манчестър Юнайтед" Давид де Хеа -
Коментари Харесай

Гаджето на Де Хеа влиза в Новите съседи /снимки/

Половинката на вратаря на "Манчестър Юнайтед " Давид де Хеа - Едурне, ще се изявява в ново амплоа. Красивата испанска певица стартира кариера като актриса.
Първата роля на русокоската ще е в известния и у нас сериал "Новите съседи ". В него тя ще си партнира още веднъж с Паз Падила. Актьорът е дружно с нея и сега в журито на музикалното риалити Got Talant. Той се снима в сериала от 2010 година.
Певицата ще влезе в кожата на Надя - рок почитател, която ще убеди Кокe да изнеся концерти в бара му. Ходът ще докара до нечуван интерес към заведението и то ще е непрекъснато цялостно. Това по никакъв начин няма да зарадва Енрике Пастор, който ще направи всичко допустимо да спре шумните изяви.
В момента в Испания се излъчва втората половина на единадесети сезон на хитовия сериал. Едурне ще вземе присъединяване в идващия, 12-и сезон. Тя към този момент е снимала някои от сцените. Останалата част ще се снима през януари.
Едурне непрекъснато пътува сред Англия и Испания. Тя живее в Манчестър с гаджето си. Отскача до родината поради служебните задължения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР