Половинката на Гала – Стефан Николов се цани за водещ

...
Половинката на Гала – Стефан Николов се цани за водещ
Коментари Харесай

Е Този Път Стефан Прекали! Нанесе Грозна Обида На Най-Култовата Българска Певица! В Ефир Я Нарече

Половинката на Гала – Стефан Николов се цани за водещ едвам има-няма преди месец. За късото време пред камерите обаче той по този начин се отрака и доби такова гигантско самочувствие, че към този момент умерено ръси обиди пред феновете.

Не стига, че на няколко пъти Стефчо си разреши да се кара и да унижава личната си жена Гала, ами през днешния ден закла всички с изявлението си за Сашка Васева. Която назова „ мръхтар “, каквото и да значи това.

Всъщност същото го попита и Гала – какво значи тази дума. „ Абе, мани! Сашка Васева е един мръхтар. Това е човек, който по през целия ден не прави нищо, а единствено си бърка в носа. Излежава се, плюска и се размотава. Не ми се занимава с нея “, изцепи се баш водещият.

Поводът за думите му бе следващият коментар на протичащото се в Къщата на Вип Брадър. Както знаем, всеки ден в студиото на Гала идват подбрани коментатори и един от изгонените към този момент участници във формата.

Очевидно обаче Сашка Васева не е почтена да губи скъпото време на Стефан Николов и по-добре да се скрие в спалнята и още веднъж да захърка, написа разкрития.ком.

Любопитно ще е по какъв начин ще реагира благоверният на Гала, когато Васева на собствен ред излезе от Къщата и цъфне в студиото. Дали още веднъж ще има смелостта да я назова „ мръхтар “, само че този път право в очите.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР