Положителните резултати от изследване за антитела не се считат за

...
Положителните резултати от изследване за антитела не се считат за
Коментари Харесай

МЗ: Наличието на антитела не е достатъчно за издаване на сертификат

Положителните резултати от проучване за антитела не се смятат за задоволителни за издаването на документ за преболедуване. Това написаха от Министерството на здравеопазването във Фейсбук.

Te цитират механически отчет на Европейския център за профилактика и надзор на болесттите и Съвместния проучвателен център. В документа се показва, че позитивен резултат от проучване за антитела не може да даде каквато и да е информация за момента на заразяване и не може да изключи протичаща понастоящем зараза.
 Безплатните държавни антигенни проби - не е ясно какъв брой ще костват, а РЗИ дава отговор къде ще ги има Безплатните държавни антигенни проби - не е ясно какъв брой ще костват, а РЗИ дава отговор къде ще ги има
" От петък (22 октомври) се подписват контракти с всички лаборатории и уверенията са, че до понеделник до обяд (25 октомври) ще бъдат склю...

От центъра за профилактика и надзор на болесттите са преразгледали още веднъж резултатите и са стигнали до заключението, че няма промени в научните доказателства, които да са в интерес на признаването на антителата за преболедуване.

" Комисията не обмисля приемането на делегиран акт за изменение на Регламента за Цифровия Коронавирус документ на Европейски Съюз, с който да се даде опция за издаването на документи за преболедуване въз основа на проучване за антитела ", пишат от ведомството.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР