Положителните препоръки са може би най-мощният маркетингов инструмент, с който

...
Положителните препоръки са може би най-мощният маркетингов инструмент, с който
Коментари Харесай

Не злоупотребявайте с препоръките!

Положителните рекомендации са може би най-мощният маркетингов инструмент, с който всеки бизнес може да разполага. Не е загадка, че предаването от уста на уста може да подтиква растежа на бизнеса, даже в случай че няма други маркетингови системи.

Въпреки това, неналичието на страхотни рекомендации или пък противоположното - на достоверни критики отзиви може да бъде пагубно. Липсата на обществено доказателство или индивидуален негативен обзор може да докара до това, че 51,4% от евентуалните клиенти търсят съперник, вместо да се придържат към вашето предложение. Така че вашата компания би трябвало да покаже някои утвърждения.

Много компании се пробват да се потвърдят по неетични способи, с цел да се преборят с последствията от дребното рекомендации. Злоупотребата или неетичното потребление на рекомендации всекидневно се прокрадва на продуктови страници, уеб страници и платформи за рецензии. И до момента в който краткосрочните облаги могат да се покачат, това евентуално може да убие вашия бизнес с течение на времето, когато евентуалните клиенти го заловен.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР