„Положиха се много усилия, за да се стигне до това

...
„Положиха се много усилия, за да се стигне до това
Коментари Харесай

Премиерът: Постигнахме успех за пакета „Мобилност“


„ Положиха се доста старания, с цел да се стигне до това гласуване”, сподели министър председателят

„ Не съм склонен с това, че се твърди, че е надвит президентът Макрон. По-скоро с разбирането на всички какъв брой е значимо, всички бяха наясно какво би трябвало да се случи. Начинът, по който се подсигурява триумф – това е разговорът, работата”.

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на Летище София на взаимна конференция с министъра на превоза Ивайло Московски във връзка решението на Транспортната комисия на Европарламента, с което бяха задоволени настояванията на българските превозвачи.

„ Положиха се доста старания, с цел да се стигне до това гласуване”, сподели Борисов и подсети и съдействието на Юнкер.

„ Ние със същия разговор успяхме за кохезионната политика за България да издействаме с 8% повече пари. Така че тези, които в България се вършат на огромни ербапи, към този момент от години съм в този съвет и знам по какъв начин се случват нещата – с разговор и обсъждане”, акцентира Борисов.

Транспортният министър Ивайло Московски от своя страна благодари на напъните на държавното управление, както и на евродепутата Андрей Новаков.

„ За момента на равнище транспортна комисия има безусловно цялостен триумф на предложенията, които сме предали, следва гласуването в ЕП”, сподели Московски.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР