Положението е повече от трагично! Не е нормално да пътуваш

...
Положението е повече от трагично! Не е нормално да пътуваш
Коментари Харесай

Ужасът на пътя Русе - Силистра продължава

Положението е повече от трагично! Не е обикновено да пътуваш 1 час в сектор от 5 км

Ужасът на пътя Русе - Силистра продължава, тъй като сектора не се употребява по предопределение, а се изпращат там камионите да се редят за опашка на Дунав мост.

Снощи в 1:00 часа не можем да се приберем до Мартен, прибирайки се от София.

Нощем е нещо невероятно. В лентата от КТМ до Русе имаше единствено камиони спрели за отмора, а в посока КТМ цареше цялостен безпорядък. Снощи бяха излезли едновременно към 8 камиона в лява лента, които няма къде да се приберат. Положението стана невероятно, щяхме да се сбием с водачите. Дори когато успяхме да се промушим (понеже бяхме с дребна кола), продължиха внезапно да изкачат по няколко тежкотоварни коли.

Положението е повече от трагично, да минаваме ежедневно сектор от 5 км за 1 час не е обикновено. Имаше една единствена патрулка на КТМ, която по никакъв метод не реагира, не можели да се движат от поста си.

Областния ни шеф не реагира на известията ми.

Спешно би трябвало да се заприказва за автомагистралата Русе - В. Търново, това би трябвало да е най-важната тематика в Народно събрание и никога да не приказваме за половината сектор, който да бъдеш подготвен до 2028 г.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР