Положението е драматично не, ами трагично! Така актьорът Александър Сано

...
Положението е драматично не, ами трагично! Така актьорът Александър Сано
Коментари Харесай

Александър Сано за отрязаната ръка на сина му: Не е драматично, а трагично!

„ Положението е трагично не, ами трагично! ” Така артистът Александър Сано разказа обстановката към изгубената ръка на доведения си наследник – Иво Карамански-младши . Както „ Уикенд ” пръв разкри, чомчето катастрофира в Холандия при започване на есента и лявата му китка бе ампутирана. То обаче понасяло казуса философски и даже намирало сили да се майтапи с него.

Младият Карамански бил в очакване на бионична протеза, която имала потенциал да извършва до 90% от функционалностите на същинската му ръка. 24-годишният юноша се шегувал, че фамилията му ще то направи „ робокоп ”. „ Мисля, че сме на някаква крайна права. Чисто медицинските неща завършиха. Сега следва, както той се майтапи, да го създадем „ робокоп ” дефинитивно ”, изясни Александър Сано в изявление за Би Ти Ви. Звездата за първи път приказва обществено за нещастния случай, довел до загубата на ръката на доведения му наследник, за която „ Уикенд ” първи писа. Както е известно, биологичният татко на момчето е именитият мафиотски необут Иво Карамански-Кръстника, само че няколко години след гибелта му майката – Нели Атанасова, се среща с артиста, който отглежда Иво-младши като свое лично дете. Карамански-младши даже е добавил семейството Сано към своето рождено име. „ Пътуваше за Холандия, където приключва – там учи. Заспал е… и по този начин. Загуби китката на лявата си ръка, което е извънредно драматично… ние се опитваме да не предобряме нещата… трагично не, ами трагично! Слава Богу, е жив и здрав! ” – по този начин артистът описа в резюме историята на случая.

На фона на тази фамилна покруса въпреки всичко се намерило нещо, което го предиздвикало да се усмихне. Това бил куражът на Иво. Той впечатлил даже професорът, който го е оперирал във Виена. Медикът особено потърсил Сано, с цел да го поздрави: „ Искам да ви поздравя за вашия наследник, тъй като съм в това освен това от 25 години – съответно в такива случаи, и в никакъв случай до момента не съм виждал 24-годишен млад мъж да мине през такава сериозна контузия и драма в живота и да е толкоз положителен. Синът ви е просто удивителен! ”, били думите на професора.

Катастрофата и проблемите с възобновяване на Иво обаче не били единственото тестване пред заварения му татко през миналата година. През есента той изгубил и един от най-близките си другари – артистът Ангел Генов, който умря в Лондон при неразбираеми условия. Той е наследник на актрисата Нели Монеджикова, която феновете на Нова тв в последните години гледат в ролята на Евдокия от сериала „ Ол инклузив ”. Сано твърди, че Генов му е бил като брат, а Монеджикова – като майка. „ Покрай сина си не можах да го изпратя като хората. Още не съм се чул и с Нели – тази прелестна жена и наша колежка ”, показа Сано.

Заради всички проблеми, през които минава, звездата е построил особена житейска философия. „ Животът е доста необикновен. Да не му се впечатляваме толкоз! Има тежки моменти, всички сме за малко тук ”, обобщава артистът.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР