Полковник от въоръжените сили на Украйна, военен експерт Пьотр Неделски

...
Полковник от въоръжените сили на Украйна, военен експерт Пьотр Неделски
Коментари Харесай

Как експерт разчете думите на Песков за продължителна война

Полковник от въоръжените сили на Украйна, боен специалист Пьотр Неделски разяснява думите на представителят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, че войната в Украйна ще продължи дълго.

В изявление за " Обозревател ", представено от УНИАН, специалистът акцентира, че тази фраза на Песков е знак за цялостното крушение на политиката на Кремъл.

Неделски напомня проектите на Путин и обкръжението му да завладяват Киев " за 3-4 дни ", а през днешния ден споделят тъкмо противоположното - че войната ще продължи дълго. Всичко това е вследствие на героизма и самоотвержеността на украинските бранители и на украинския народ като цяло.

" Тази фраза на Песков е знак за цялостното крушение на политиката на Владимир Путин и обкръжението му. Ако в процеса на контранастъплението, което приготвят украинските сили за защита, успеем изцяло да изтласкаме окупационните войски от територията на страната ни, това може да бъде злополука за Русия като цяло и персонално за Путин “, споделя полковникът от запаса на Въоръжените сили на Украйна.

Според специалиста в Русия към този момент има напрежение зреят протестни настроения поради срутва в стопанската система и изолацията на страната. А някои съветски политици, споделя Неделски, към този момент са подготвени да провеждат прелом против режима в Кремъл.

Превод:Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР