Полицията застреля мъж, който взе за заложници жена и дете

...
Полицията застреля мъж, който взе за заложници жена и дете
Коментари Харесай

Мъж опря нож в гърлото на жена - застреляха го намясто

Полицията простреля мъж, който взе за заложници жена и дете в Уелингтън, Нова Зеландия. Това се споделя в изказване на правоохранителната организация, оповестено в сряда.

Както означават от новозеландската полиция, случаят е станал във вторник вечерта в региона на Нюландс, ситуиран в северната част на столицата.

„ Пристигналите на местопроизшествието служители на реда заварили мъж, въоръжен с нож, който заплашил жена и малко дете, като се заключил с тях в една от къщите. По-късно детето съумяло да напусне помещението, само че дамата останала в къщата дружно с мъжа. Нападателят бе опрял нож в гърлото на жената”, споделя представителят на правоприлагащите органи в Уелингтън Трейси Томпсън, отбелязвайки, че договарянията с мъжа, държащ дамата като пленник, са били несполучливи и се е наложило полицията да открие огън.

В резултат на това нападателят е умрял на място преди идването на кола за спешна помощ, а дамата, държана като заложница е получила пострадвания, които не съставляват заплаха за живота й, е оказана й е здравна помощ на място.

Районът на случая беше отцепен от полицията, която стартира следствие на аргументите и събитията.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР