Полицията залови 19-годишния, който е сочен за извършил на убийството

...
Полицията залови 19-годишния, който е сочен за извършил на убийството
Коментари Харесай

Обрат! 19-годишният, сочен за убиецa от Кюстендил, сам се предал! Отишъл в полицията с...

Полицията залови 19-годишния, който е апетитен за направил на убийството при всеобщото сборичкване в Кюстендил, при което почина един човек, съобщи Министерство на вътрешните работи. Той е от ромски генезис, с 3 престъпни прояви, които са за телесни повреди.

19-годишният мъж се е предал самичък в полицията късно нощес, оповестиха от полицията. Той е бил с майка си и декларирал, че не е палач. Това е написал и във фейсбук профила си преди да се съобщи.

``
реклама

Инцидент стана малко след 7:00 часа през вчерашния ден пред нощно заведение. Масовият пердах е сред група роми и българи. Според една от версиите, починалият 35-годишен мъж, не е бил част от двете компании, а се е опитал да ги разтърве.

Ранените са откарани в локалната болница, двама са превозени до " Пирогов ". Задържани са осем лица, измежду които има и престъпно проявени, заяви прокуратурата.

Заради присъединяване на поданици на ромския квартал, случаят докара до митинги, където хората желаеха повече сигурност.

100 чиновници на Жандармерията от София са командировани в града. Днес следва втори кротичък митинг на жители.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 4udovi6teto (преди 1 минута) Рейтинг: 100 | Одобрение: 65 Ромът е дестилирана алкохолна напитка, а 19-годишният ром си е чист ром - и нищо друго. Викат му още ченгене, мангал, мангасар, мангуста. Кога, благи Петльо, ще престанеш да обиждаш това божествено пиво - рома, и ще започнеш да назоваваш представителите на тциганския етнос с същинските им имена?  Ангелче Магазин за коли във Варна Напиши коментарИме:Коме
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР