Полицията задържа четирима мъже за обира на бензиностанция в село

...
Полицията задържа четирима мъже за обира на бензиностанция в село
Коментари Харесай

Има задържани за обира на бензиностанция, сред тях - бивш служител

Полицията задържа четирима мъже за обира на бензиностанция в село Златна Панега, който беше осъществен в неделя вечерта. Двама от тях остават в ареста за период до 72 ч.

В неделя  към 22.30 ч. двама мъже чрез  потребление на мощ и закани против 53-годищната служителка на бензиностанцията в Златна Панега двама мъже прибират оборота от 2750 лв. и изчезват в незнайна посока.

Обвиняеми за грабежа са 26-годишен от Луковит и 19-годишен от село Дерманци, като е открито, че един от тях е някогашен чиновник в бензиностанцията.

Изяснява се съпричастността към грабежа на още двама деветнадесет годишни мъже.

В хода на процесуално-следствените дейности и последвалите претърсвания в жилища населявани от лицата е открита парична сума, на обща стойност 1850 лв. за които е открито, че са част от отнетите пари, както и други движимости и предмети имащи отношение към закононарушението, осведоми БНР.

Четиримата мъже са арестувани за период до 24 часа по ЗМВР. Впоследствие двама от тях са привлечени в качеството на обвинени и арестувани за период до 72 часа. Предстои внасянето на претенции пред районен съд – Тетевен за взимане на ограничения за неотклонение " Задържане под стража " на двамата причинители.

Разследването продължава под управлението на Районна прокуратура – Ловеч.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР