Полицията задържа 39-годишен русенец, който взел от жена във Варна

...
Полицията задържа 39-годишен русенец, който взел от жена във Варна
Коментари Харесай

Жена от Варна плати 650 лева на мним кръводарител

Полицията задържа 39-годишен русенец, който взел от жена във Варна 650 лв. против уверението, че ще подари кръв. След като получил парите, мъжът не спазил обещанието си. Близка на излъганата жена се нуждаела от кръв от рядка група за животоспасяваща интервенция. Затова тя потърсила помощ в интернет.

„ Преди два дни в едно от районните ръководства във варна е пристигнала жена, която е била излъгана. Тя е имала потребност от извънредно рядка кръвна група за животоспасяваща интервенция на нейна близка. Така тя е потърсила помощ през обществените мрежи, където е отзовал човек с подправен профил, който е предложил помощ против избрана сума. Тя е превела сумата, тъй като е била в безисходица. Човекът е изтеглил сумата и по-късно е изискал още веднъж немалка сума пари”. Това съобщи в ефира на „ Здравей, България” представителят на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна Светла Златева.

По думите ѝ тогава дамата схванала, че е излъгана и се е обърнала към полицията. „ Колегите са се свързали с полицията в Русе и по този начин взаимно са съумели да заловят този измамник”, акцентира Златева. И добави, че това е първи сходен сигнал на територията на град Варна.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР