Полицията все още не е задържала никого във връзка със

...
Полицията все още не е задържала никого във връзка със
Коментари Харесай

Все още няма арестуван за стрелбата в столичния кв.Яворов

Полицията към момента не е задържала никого във връзка със стрелбата по офис в столичния кв. "Яворов ". Това сподели пред публицисти шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Ивайло Иванов.

Инцидентът е от понеделник вечерта. Към момента проверяващите са прегледали част от записите на камерите в региона и работят по няколко версии.

Иванов разяснява и нападението над цветнокож английски жител, който е бил атакуван от футболни почитатели след последния мач сред Левски и ЦСКА в столицата.

Полицията към момента не е открила кои са причинителите, макар, че побоят се разиграва на метри от постройката на Министерство на вътрешните работи и е попаднал в обсега на камерите.

Ивайло Иванов разяснява още и следствието на гибелта на управител на една от телекомуникационните компании у нас, за което се разбра при започване на месеца. Въпреки, че от полицията настояват, че няма данни мъжът да е умрял в резултат на побой, Иванов съобщи, че следствието не е завършило, защото проверяващите към момента не са открили какво тъкмо се е случило, съобщи Дарик.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР