Полицията във Видин е заловила бандит, обрал църква в крайдунавския

...
Полицията във Видин е заловила бандит, обрал църква в крайдунавския
Коментари Харесай

Ченгета спипаха безбожник, обрал църква във Видин

Полицията във Видин е заловила престъпник, обрал черква в крайдунавския град, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Вчера рано сутринта към 3 часа диспечер от частна охранителна компания алармирал в полицията във Видин за осъществено посягане от православния храм "Св. Петка " на ул. "Княз Борис І ". Дежурна оперативна група направила оглед на местопроизшествието. Разследващите открили, че незнайно лице проникнало в църквата посредством взломяване на две от металните решетки на прозорец. По данни на свещенника липсвали към 60 лв. и 100 евро от дребен иконостас, а дървеният му плот бил строшен.
Извършителят на закононарушението – С.М./39г./, престъпно проявен и осъждан от село Бориловец, е открит и арестуван в региона на църквата. При персоналния обиск служителите на реда иззели от мъжа сумата от 153.95 лева, 100 евро и железно фенерче.
Случаят е докладван в прокуратурата. С.М. е притеглен в качеството на обвинен по формираното бързо произвеждане и с прокурорско разпореждане е арестуван за период до 72 часа.
В развой на изясняване е съпричастността му към осъществената няколко часа по-рано (около 22.50 часа на 9 април) по еднакъв метод кражба на дървена кутия за дарения с наличните в нея пари от същия храм. Работата на проверяващите продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР