Полицията във Варна задържа мъж, обявен за издирване, който се

...
Полицията във Варна задържа мъж, обявен за издирване, който се
Коментари Харесай

Полицията във Варна задържа рецидивист, укривал се 8 години

Полицията във Варна задържа мъж, разгласен за търсене, който се е укривал в продължение на 8 години. Операцията е извършена от чиновници на бранш " Издирване " при ОДМВР - Варна.

Задържаният е 60-годишен варненец, разгласен за търсене по досъдебно произвеждане, водено в районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в гр. Левски, както и по отношение на влезнала в действие присъда - отнемане от независимост, за 1 година и 10 м., за осъществени закононарушения в гр. Раднево. Мъжът е разгласен за общодържавно търсене и по отношение на влезнала в действие присъда отнемане от независимост за 2 година и 6 м.

Укривалият се се търси по водени против него досъдебни производства от Столична дирекция на вътрешните работи, районните ръководства на Министерство на вътрешните работи в гр. Левски и в Асеновград. От 2020 година, когато е изтекла отминалостта на документите му за идентичност, не има такива. Задържаният е рецидивист. Многократно е осъждан за обири, грабежи, незаконно лишаване на МПС, владеене на наркотични субстанции и измами.

Автор: Нора Бочева


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР