Полицията в Западна Австралия беше озадачена от мистериозен неидентифициран“ купол,

...
Полицията в Западна Австралия беше озадачена от мистериозен неидентифициран“ купол,
Коментари Харесай

Откриха мистериозен 3-метров купол на плажа, откъде се е появил? СНИМКА

Полицията в Западна Австралия беше озадачена от тайнствен „ неидентифициран “ купол, изхвърлен на плажа.

Гигантският железен обект е открит от локалните поданици на плажа Грийн Хед, на към 250 км северно от Пърт. 

Щатските и федералните управляващи проверяват предмета, за който все още не се счита, че е от търговски аероплан. Той се третира като рисков и полицията прикани хората да съблюдават безвредно разстояние, предава BBC.

„ Искаме да уверим общността, че сме интензивно ангажирани в взаимни старания с разнообразни щатски и федерални организации, с цел да определим произхода и природата на обекта “, се споделя в изказване на полицията.

Жителите до плажа Грийн Хед споделиха, че цилиндърът е бил към 2,5 м необятен и сред 2,5 и 3 м дълъг, заяви австралийската социална телевизия. 

Авиационният специалист Джефри Томас съобщи, че предметът евентуално е контейнер за гориво от ракета, която е паднала в Индийския океан на някакъв стадий през последните 12 месеца. 

Австралийската галактическа организация показва, че е допустимо гигантският цилиндър да е паднал от „ непозната галактическа ракета-носител “ и ще се свърже с други интернационалните организации. 

Въпреки че имаше спекулации, че цилиндърът може да е бил част от MH370 - аероплан, който изчезна край западното австралийско крайбрежие през 2014 година с 239 пасажери на борда - господин Томас сподели, че " няма късмет ". 

„ Това не е никаква част от Boeing 777 и факт е, че MH370 беше загубен преди девет години и половина, тъй че ще покаже доста повече изхабяване на отломките “, сподели той.

 

Превод: GlasNews

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР