Полицията в Юта съобщи, че е намерила тийнейджър китайски студент

...
Полицията в Юта съобщи, че е намерила тийнейджър китайски студент
Коментари Харесай

Изчезнал студент по обмен, намерен студен и уплашен след това, което полицията нарича „кибер отвличане“

Полицията в Юта заяви, че е намерила младеж китайски студент по продан, самичък и леден в палатка, откакто е бил жертва на това, което назовават „ киберотвличане “.

Полицейското ръководство на Ривърдейл сподели, че 17-годишният Кай Джуанг е бил обявен за липсващ в четвъртък от гимназията си. Родителите му в Китай са се свързали с учебното заведение, откакто са получили фотография на сина си за откуп – и са изпратили 80 000 $ по банкови сметки в Китай „ заради непрекъснати закани от похитителите “, съгласно известие за пресата, оповестено в неделя.

Полицията го откри в неделя „ жив, само че доста леден и изплашен “ в спонтанен къмпинг в планините покрай Бригъм Сити, употребявайки банковите и телефонни записи на Джуанг, се споделя в известието. Полицията сподели, че той е бил там по инструкции от своите кибер-похитители, с цел да се изолира.

Джуанг изпита облекчение да види полицията, съгласно известието, и „ нямаше източник на топлота в палатката, единствено топлинно одеяло, спален чувал, огранич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР