Полицията в Южна Италия е конфискувала над тон кокаин, скрит

...
Полицията в Южна Италия е конфискувала над тон кокаин, скрит
Коментари Харесай

Откриха един тон кокаин в контейнер за банани в Италия

Полицията в Южна Италия е конфискувала над звук кокаин, прикрит в хладилен резервоар, пътуващ за Германия, употребен за превозване на банани, заяви организация АНСА, представена от БГНЕС.
Наркотиците с улична стойност към 275 милиона $ били разпределени в 144 пакета, скрити в резервоар от Южна Америка. Според документите за транспорт дестинацията на контейнера е била Германия.
Наркотиците са конфискувани от карабинерите, подпомагани от митническата организация и Интерпол, в пристанището на Джоя Тауро в Калабрия. Наркотиците са открити, откакто няколко от контейнерите, превозени на еднакъв транспортен съд от Южна Америка, са били сканирани от митниците, оповестиха от полицията.
Междувременно френските управляващи затвориха плажовете в югозападна Франция, защото на атлантическият бряг вълните не престават мистериозно да изхвърлят пакети с кокаин като повече от 1000 кг са открити от средата на октомври.
Пакетите към този момент се появяват и по-далеч на север - 5-килограмов пакет се появи в Камарет-сюр-Мер на запад в Бретан във вторник, съобщи прокурорът на Рен Филип Астрюк.
"Това е еднакъв товар ", сподели Астрюк и добави, че към момента ще ги намират. "Всеки отлив носи партида. Те към момента са много обилни, като към 100 кг идват всеки ден по цялото крайбрежие. Митническите чиновници също намират някои от пакетите в морето ", добави още той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР