Тялото на удушено 11-годишно момиче от Тексас е намерено скрито под леглото след сексуално насилие, казва полицията

...
Полицията в Югоизточен Тексас разследва, след като каза, че някой
Коментари Харесай

Полицията в Югоизточен Тексас разследва, след като каза, че някой е сексуално нападнал и удушил 11-годишно момиче от Пасадена, намерено скрито под леглото й в дома й през уикенда.

Началникът на полицията в Пасадена Джош Бругер каза, че служителите са намерили тялото на момичето в събота в апартамент, след като са били изпратени до дома малко след 15 часа. за доклад за момиче, което не диша.

Полицай и парамедици се отзоваха на сцената, където 11-годишното момиче беше обявено за мъртво, каза Бругер по време на пресконференция в понеделник.

Жертвата е идентифицирана като Мария Гонзалес Кситумул. Съдебният лекар на окръг Харис съобщи, че Мария е починала в резултат на асфиксия поради удушаване и травма на главата и шията с тъп предмет.

Бругер каза, че детето също е било сексуално насилвано.

Случаят е се разследва като престъпно убийство.

Към вторник няма арестувани за убийството на детето и полицията продължи да издирва нейния убиец.

„Ние се справяме на нашето ниво най-добре е да се измъкна и да разкрия това престъпление", каза Бругер пред репортери. „Като самият аз съм родител на почти 10-годишно дете, това със сигурност е причина за безпокойство."

Outside Lands смърт на музикален фестивал: Жена открита мъртва в парка Golden Gate в Сан Франциско; полицията разследва "подозрителна" смърт

Почукване на входната врата

Апартаментът, за който Бругър каза, че е сравнително малък, е на около 13 мили югоизточно от центъра на Хюстън и се състои от " сравнително сплотена общност" и е „сравнително тих комплекс."

Шефът каза, че Мария и нейният 32-годишен баща Кармело Гонзалес са живели сами в апартамента и баща й е напуснал дома за работа около 09:45 часа в деня на убийството. Малко след 10 сутринта, каза той, Мария изпрати съобщение на баща си, че неизвестен човек чука на входната врата.

„Това беше последната комуникация, която той имаше с дъщеря си“, каза Бругър.

Мало дете, убито от витло на лодка: 3-годишно момче умира след падане в езерото в Юта, ударено от витло

Полиция: Бащата не е заподозрян

< p>Скоро след това бащата на Мария помоли членове на семейството, които също живееха в жилищния комплекс, да я проверят, каза Бругер.

„Леля и чичо влязоха в апартамента и направиха бегла проверка и не успяха да намерете я", каза началникът.

Полицията каза, че баща й се е прибрал от работа около 15 часа. и намери тялото на дъщеря си, скрито под леглото в спалнята й – нарочно скрито.

Бругер каза, че бащата не е заподозрян по делото за убийство.

„Много жестоко престъпление“

Мария все още не е била записана на училище, каза Бругър. Тя и семейството й, родом от Гватемала, наскоро са се преместили в Пасадена от Остин, каза той, и са живели във Флорида преди това.

„Това определено е много жестоко престъпление“, каза Бругър, който се обади на брутални обстоятелства по случая.

Случаят остана в процес на разследване във вторник.

Всеки, който има информация за случая, се моли да се свърже с полицията в Пасадена.

Натали Нейса Алунд е старши репортер за USA TODAY. Свържете се с нея на [email protected] и я последвайте в X, платформата, известна преди като Twitter @nataliealund.

Тази статия първоначално се появи в USA TODAY: Тексас, 11-годишна изнасилена, удушена, намерена под леглото, Ченгетата от Пасадена казват

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР