Полицията в София е арестувала лице, заподозряно за раняването на

...
Полицията в София е арестувала лице, заподозряно за раняването на
Коментари Харесай

Фенът, ранил полицайката, сам пожелал да се предаде

Полицията в София е арестувала лице, обвинено за раняването на двама служители на реда с бомбичка на мача ЦСКА-София - Левски. Предполагаемият причинител е арестуван при интервенция на Столична дирекция на вътрешните работи. Близки до следствието настояват, че той е последовател на футболен клуб Левски, заяви БНР.

" Задържаното лицето беше подхванало дейности по укриване и не беше открито на адресите, които населява, изясни шефът на Столична дирекция на вътрешните работи ст. комисар Ивайло Иванов. - Установихме контакт с него, имаше предпочитание да се съобщи ", разяснява той и посочи, че още в петък самоличността му е била открита. „ Получихме доста сигнали от разнообразни източници. Всеки беше в детайли оценен и провeрен, до момента в който стигнем до причинителя ", изясни Ивайло Иванов.

„ Извършителят на действието, за който твърдим, че е подобен, е роден през 1993 година, добави прокурор Емилия Русинова. - Разпитани са към 64 футболни ентусиасти. Разпитани са и близки на лицето, пред които той е признал ", обясби прокурорът. „ Иззети са облеклата на обвинения, с които е бил облечен сега на осъществяване на действието ", сподели още Русинова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР