Полицията в Сливен отне автомобила на 92-годишния Стефан Стефанов, след

...
Полицията в Сливен отне автомобила на 92-годишния Стефан Стефанов, след
Коментари Харесай

Полицията отне колата на 92-годишния мъж от Сливен, шофирал пиян, без книжка, и със свалени номера

Полицията в Сливен лиши автомобила на 92-годишния Стефан Стефанов, откакто е открито от видео клип, че той продължава да кара, откакто на 8 март бе хванат да ръководи без шофьорска брошура, регистрация на автомобила и в нетрезво положение. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известена е Районната прокуратура, съобщи кореспондентът на БГНЕС в района.

На видео, изпратено до полицията, се вижда по какъв начин възрастният мъж ръководи автомобила си по тихите централни улици на града. След това видео полицията подхваща незабавни ограничения да спре недобросъвестния водач, а колата му да бъде присъединена към доказателствения материал. В момента тя се намира на паркинг под защита. Шофьорската брошура на 92-годишния Стефанов е била отнета през 2022 година за друго нарушаване.

" Видяхме клип в обществените мрежи и незабавно се самосезирахме и установихме лицето, което е качило клипа. Същият бе разпитан като очевидец и бе стартирано още веднъж досъдебно произвеждане по член 345, ал 2 от Наказателен кодекс против лидера. Към сегашния миг и автомобилът е конфискуван в хода на досъдебното произвеждане, след позволение на Районна прокуратура Сливен. Към момента текат две досъдебни производства против него. Вече след ааа, в хода на досъдебните той ще бъде разпитан и след това прокуратурата ще бъде тази, която ще реши какво ще се случи с него ", сподели за БГНЕС гл. инсп. Илиян Николов, шеф бранш „ Пътна полиция " Сливен./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР