Полицията в Сърбия е задържала за кратко дъщерята на Цветан

...
Полицията в Сърбия е задържала за кратко дъщерята на Цветан
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! Сръбската полиция задържа за кратко дъщерята на Цветан Василев

Полицията в Сърбия е задържала за малко дъщерята на Цветан Василев - Радосвета, написа самата тя в персоналния си блог. Съдът в Белград я е освободил, тъй като не е бил уверен в нейната виновност съгласно данните на българската прокуратура, съобщи Би Ти Ви.

"Наскоро посетих родителите си в Сърбия във връзка рождения ден на татко ми…Когато отидох да се записвам в сръбската полиция, защото по закон всеки чужденец, който е на сръбска територия повече от един ден, би трябвало да се записва, чиновниците в полицейското ръководство общително ми обясниха, че би трябвало да ме арестуват, тъй като България ми е издала „ Червена бюлетина “ на Интерпол ", написа Радосвета Василева в блога си.

"Същата вечер сръбският съд изслуша деликатно причините ми и ме пусна да си потегли след съвещанието с мярка за неотклонение ", добавя тя.

Дъщерята на Василев се търси от българските управляващи по обвиняване за пране на пари.

Вчера Софийският градски съд отхвърли жалбата й против разпореждането на прокуратурата за задържане за 72 часа.

В решението е записано, че жалбата на Василева е прибързано подадена и няма по какъв начин да бъде прегледана всъщност. Дъщерята на банкера можела да се обърне към съда чак откакто бъде арестувана.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР