Полицията в Република Сръбска, която е част от Босна, е

...
Полицията в Република Сръбска, която е част от Босна, е
Коментари Харесай

Двама са арестувани в Република Сръбска, след като заснели видео, довело до самоубийството на млад мъж - Топ новини

Полицията в Република Сръбска, която е част от Босна, е арестувала двама души във връзка със със гибелта на млад мъж от град Лакташи, който се самоуби в петък, откакто в обществените мрежи бе публикуван саркастичен видеозапис с него, оповестява телевизия Ен1.

„ Две лица с букви В.Т. и Д.К. от Лакташи са задържани по съмнение, че са направили закононарушението нелегално снимане, “ оповестиха през днешния ден от полицията в Баня Лука.

Двамата са чиновници на бензиностанция. 22-годишният Младен Дулич от Лакташи е бил сниман с камера и са му се подигравали, до момента в който е кандидатствал за работа на бензиностанцията, след което видеото е оповестено в обществените мрежи.

Мотивът за самоубийството е незнаен, само че шокираните консуматори на обществените мрежи упорстват този случай да бъде напълно разследван, показва осведомителният уебсайт Србскаинфо, наблягайки, че нещастието е шокирала цяла Босна и района, добавя Българска телеграфна агенция.

Гражданите споделят, че е премината алена линия и би трябвало да се откри предисторията на шокиращия случай.

Босна е формирана от две полуавтономни елементи – Република Сръбска, обитаема най-вече с босненски сърби, и Мюсюлманско-хърватската федерация, където живеят босненски мюсюлмани (бошняци) и босненски хървати. Всяка част има лично държавно управление, парламент и полиция, само че двете елементи са свързани посредством общи институции на държавно равнище, в това число правосъдна система, войска, служби за сигурност и данъчна администрация.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР