Полицията в Разлог задържа мъж и го обвини в рекет

...
Полицията в Разлог задържа мъж и го обвини в рекет
Коментари Харесай

Тема на Struma.com с продължение! Улично правосъдие в Разлог! Арести! Задържаха мъж за рекет и 17-годишен за палеж на колата му  

Полицията в Разлог задържа мъж и го упрекна в рекет над малолетно лице. В полицейската клетка за 24 часа е Николай К., който е махленски от локален младеж, че е рекетиран от Николай, който срещу волята му го принудил да му даде 150 лв. и мобилния си телефон, като за задачата си служил с куп закани.

За случая Struma. com заяви завчера.

Припомняме, че момчето, обект на изнудването подаде сигнал в полицията, че е обичай, заплашван, заключен в дома на Николай, където е и ограбен. Полицаите върнали двамата младежи -подали сигнала да дойдат с родителите си и да подадат публична тъжба, с цел да стартират да работят.

Младежите си тръгнали и часове по-късно автомобил "Мерцедес " благосъстоятелност на Николай К. бе разпален. Колата бе залята с бензин и драсната клечката. За благополучие е потърпевш единствено калник на автомобила, което насочи служителите на реда, че става въпрос за възмездие, или просто заплашване. Първите обвинени бяха малолетните, които подадоха сигнала в полицията за изнудване и след следствие и инспекция бе открито, че подпалвачът е един от тях. Задържан е 17-годишен юноша от разложкото село Баня.

Рекет, приключил с палеж. Двойно закононарушение, резултат на улично правораздаване. Какво ще се случва оттук насетне със арестуваните ще каже прокуратурата, по събраните от полицията доказателства за двете свързани закононарушения.

П. Костов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР