Полицията в Пловдив задържа известен дилър с 200 грама кокаин.

...
Полицията в Пловдив задържа известен дилър с 200 грама кокаин.
Коментари Харесай

Задържаха известен дилър с 200 грама кокаин в Пловдив

Полицията в Пловдив задържа прочут дилър с 200 грама кокаин. Снощи малко преди два часа полицейски автопатрул спрял за инспекция на улица “ Христо Г. Данов “ лек автомобил " Фолксваген голф “ с пловдивска регистрация.

Зад кормилото бил 43-годишният познайник на органите на реда под тепетата- Милен Шефкенов, който пътувал дружно с различен 52-годишен престъпно проявен мъж, осъждан за обири.

Полицейските чиновници са открили, че лидерът няма документи за идентичност и до момента в който правили инспекцията, неговият сателит се опитал да се освободи от опиат, който носел в себе си - изхвърляйки 2 хартиени плика, сгънати като писма. Последвал полеви тест на лидера, който реагирал позитивно за приложимост на кокаин.

Двете лица неотложно били арестувани. Имайки поради престъпното минало на Шефкенов, обвързвано с наркоразпространение, в изискванията на необходимост е подхванат обиск в жилището на дилъра на улица " Михаил Такев ", оповестиха от Министерство на вътрешните работи - Пловдив.

В дома, където живее и фамилията му - брачната половинка и двете му деца, са открити евро и левови банкноти с друг номинал, електронна везна и над 14 дози кокаин. Видно от експертната информация конфискуваното количество кокаин е 200 грама.

Само преди няколко месеца мъжът, прочут и с псевдонима си Шефкена, е освободен от пандиза, където е излежавал присъда - още веднъж за владеене на опиати. На наркопазара Шефкена е повече от 20 години.
По случая е стартирано бързо произвеждане, което се води под наблюдението на прокуратурата.

Текст: Николай Райшинов
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР